“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift. That is why it’s called the present”

Contact: info@sales-intelligence.be   //            Mob: 0473 261 265

Het helpt om een "natuurlijke" verkoper te zijn. Het is echter absoluut geen noodzaak. Ik ga heel regelmatig mee op het terrein, en dan merk je dat er echt wel fouten worden gemaakt, tegen alle logica in. Goed nieuws eigenlijk, want mits een paar kleine ingrepen kan je je resultaten exponentieel verbeteren.

Daarom ben ik meer dan 15 jaar geleden, na een rijke carrière als sales, sales manager en als directeur en zaakvoerder gestart met Sales Intelligence. Ik ben al 25 jaar met verkoop en management bezig. Dat is mijn passie, en daar leef ik voor.  Terreinwerk is mijn kracht. Geen theoretisch gezever. geen grote theorieën.  Verkopen is een vak van actie en met mensen omgaan. Ik leer inzichten met realistische gesprekken en oefeningen die je je hele carrière mee kan dragen. Mijn vroegere ervaring als aankoper is direct merkbaar. Mijn methoden en inzichten zijn heel eenvoudig te begrijpen en toe te passen, ook in privé situaties.

Voor Unizo ben ik de salescoach in de ondernemersacademie. 

U kan me ook terugvinden als expert@board of in adviesraden en als opstarter van nieuwe bedrijven of businesses. Met de coaching en de workshops haal ik zeer hoge tevredenheidscores. (8,5 à 9,3/10 gemiddeld)  Samen met u meer omzet en meer marge halen, een finaal doel waar iedereen voor gaat !

Meer over de trainer: Public Profile: be.linkedin.com/in/philippesarensprofile/en