“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift. That is why it’s called the present”

Contact: info@sales-intelligence.be   //            Mob: 0473 261 265

Het helpt om een "natuurlijke" verkoper te zijn. Het is echter absoluut geen noodzaak. Ik ga heel regelmatig mee op het terrein, en dan merk je dat er echt wel logische fouten worden gemaakt. Mits een paar kleine ingrepen kan je resultaten exponentieel verbeteren.

Daarom ben ik meer dan 10 jaar geleden, na een rijke carrière als sales, sales manager en als directeur en zaakvoerder gestart met Sales Intelligence. Ik ben al 25 jaar met verkoop en management bezig. Dat is mijn passie, en daar leef ik voor.  Ik ga daarbij ook dikwijls mee op het terrein. Geen theoretisch gezever dus, maar realistische gesprekken en oefeningen die je je hele carrière mee kan dragen. Mijn vroegere ervaring als aankoper is diverse malen zeer nuttig gebleken. en daarbij direct merkbaar.

Voor Unizo ben ik de salescoach in de ondernemersacademie. 

U kan me ook terugvinden als expert@board of in adviesraden en als opstarter van nieuwe bedrijven of businesses. Met de coaching en de workshops haal ik zeer hoge tevredenheidscores. (8,5 à 9,3/10 gemiddeld)  Samen met u meer omzet en meer marge halen, een finaal doel waar iedereen voor gaat !

Meer over de trainer: Public Profile: be.linkedin.com/in/philippesarensprofile/en

 

Beschrijving